Suomikulttuurissa syödään päivän merkittävin ateria puoliltapäivin. Sitten heti nukuttaa. Epsanjan eläjät syövät tosi myöhään. Väkeä virtaa ruokaloihin kello kymmenen jälkeen. Penskat on pariskunnilla mukana ja osaavat käyttäytyä.
Mummi laittaa meillä safkaa siinä auringon painuessa mailleen: 20-22. Jos grillataan, puut sytytetään tuntia aikaisemmin. Puulaji on sitruspuu. Hiillos kestää ainakin tunnin ja maustaa grillauksen oivasti. Ranskiksista juuri kerroin edellisessä numerossa. Näitä juttuja sitten kirjoittelen ruokailun jälkeen pihalla ja olen pihalla! Ruokailu iltahämärissä ulkona on komeeta. Exotic. Hieno juttu. Ruokajuttuja riittää pitkälle tulevaisuuteen ja voi olla hyvä antaa näppis mummille näissä kohdin. Saisitte exaktimpaa dataa.
Poikettiin tänään Malagan Harrikka-diilerillä. Ihan jees paja. Kaikkihan ne nykyään on samasta formusta puristettu. Tilasin Michelinin tuon ikivanhan Avonin tilalle, joka on pelottavan liukas kuumalla asfaltilla. Voi sanoa, että oli tosi hikistä seistä Malagan ruuhkissa nahkatakissa. Keli voi olla liian kuuma moottoripyöräilylle. Suomessa yleensä liian märkä tai kylmä.
Sensori ei kai ole vielä puuttunut seksijuttuihin. En ole huomannut. Tulevaisuudessa on tulossa bongo-bongo-juttu. Se on tosi härski.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti