perjantai 24. marraskuuta 2017

Fine Dining ja remonttia kehitysapuna

Yhtä reppastiinaa autettiin ja tehtiin remppaa sen kämppään. 
Sai olla tyytyväinen. Loppuviimeks selvis, että se on 
sijoitusasunto ja me tehtiin homma puoli-ilman. Oma vika...

Tänään liköörinteonhimo iski kuin miljoona volttia.
Kohta riensin jo puutarhaan ja hedelmäpuuosastolle.
Poimin herkkuja kassillisen ja perkasin hedelmät kera 
keittiömestarini. Ainekset purkkiin ja sokeria kerroksittain
väliin. Pari pulloa vodkaa päälle ja voila! Mikä liköörtti on 
tulossa? 

Keittiömestarini yllätti ja kiidätti veljenne ruokamatkalle
Karjalan laulumaille. Rai jumala, kun oli hernekeitto 
kohdallaan. Puolitoista vuotta oli kulunut edellisestä.
Viinin valinta oli pulmallista. Tutkittuani kaikkien Mercadonan
viinien suositukset ei hernekeittoa mainittu yhdessäkään. 
Hintahaitarin keskivaiheilta löytyi tuo kuvan gran reserva.
Eihän voi ajatella, että viini rasittaa liikaa kukkaroa
vaikka onkin vaativassa seurassa!  




Marmorilattia ja just maalatut seinät. Bueno!

Työläs oli puhdistaa ja maalata.

Tulossa likööri. Ja raaka-aineet oli?

Hienoruokailua. Anne ja Niki toi kuivaherneet ja hapanleivän.
 Keittiömestarini loihti lounaan.
Viini: Armonico gran reserva 2011, Mercadona 2.10€/plo.
Teki sopivasti tilaa savulihahernekeiton vaativalle ilmapiirille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti